Rama jep lajmin e mirë për 13 shërbimet e reja: Mund të aplikoni nga puna ose shtëpia

Rama jep lajmin e mirë për 13 shërbimet e reja: Mund të aplikoni nga puna ose shtëpia

TIRANE- Kryeministri Edi Rama përmes një statusi në faqen e tij të “Facebook”-ut ka publikuar sot listën me 13 shërbime të reja që biznesi mund të paguajë në Drejtorinë e Tatimeve pa mbajtur radhën. Kreu i qeverisë tha se përmes E-Albania do të bëhet e mundur lehtësimi i shërbimeve për qytetarët. STATUSI I RAMËS Çdo ditë një hap në rrugën për SHQIPERINE QE DUAM🇦🇱🇪🇺 Vazhdojmë lehtësimin e shërbimeve dhe uljen sistematike të ndërveprimeve direkte me administratën, duke reduktuar vijimësisht mundësitë për korrupsion, radhët e kota dhe humbjet e kohës Sapo u publikuan në portalin e-Albania 13 shërbime të reja elektronike me pagesë, të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve. Nëpërmjet këtyre shërbimeve, bizneset mund të paguajnë direkt nga vendi i punës, shtëpia apo celulari, një sërë detyrimesh tatimore: 1. Tatim mbi të Ardhurat Personale të Biznesit të Vogël 2. Tatim i Lojërave të Fatit 3. Tatim mbi të Ardhurat nga Punësimi 4. Tatim i Mbajtur në Burim 5. Tatim mbi Vlerën e Shtuar 6. Tatim i Thjeshtuar mbi Fitimin 7. Tatim Fitimi 8. Tatim mbi të Ardhurat Personale 9. Taksat Kombëtare 10. Tarifat Kombëtare 11. Renta minerare 12. Kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore 13. Detyrime globale/Penalitetet Puna vazhdon, përditë dhe rezultatet do të ndjehen hap pas hapi në të gjitha shërbimet e administratës për qytetarin dhe biznesin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.