Vdiq në mënyrë të mistershme, 14 vjeçarja ishte zhdukur 1 ditë më parë

Vdiq në mënyrë të mistershme, 14 vjeçarja ishte zhdukur 1 ditë më parë

Një 14 vjeçare u gjet e vdekur në park pasi kishte pësuar goditje të rënda në kokë. Një ditë më parë, vajza ishte raportuar e zhdukur nga familjarët e saj. Policia dyshon tek 2 adoleshentë të moshës 16 dhe 17 dhe si rrjedhojë i ka arrestuar në shtëpinë e tyre. Policia raportoi tek familjarët e saj për vdekjen e vogëlushes së tyre, dhe për faktin që kishin dyshime se kjo mund të jetë një vrasje. Të shumta kanë qenë reagimet e njerëzve të cilët i shprehën ngushëllime familjes së 14-vjeçares.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.