Vogëlushja 6-vjeçare tenton të hidhet nga balkoni, arsyeja …një antigrip

Vogëlushja 6-vjeçare tenton të hidhet nga balkoni, arsyeja …një antigrip

Një vajzë e mitur ka tentuar të hidhet nga ballkoni. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Texas. Pas një kontrolli mjekësor është zbuluar që 6 vjeçarja ka pasur haluçinacione si pasojë e marrjes së një antigripi. Familja e vajzës, e cila preferon të mbetet anonime i ka dhënë vogëlushes “Tamiflu” për të stabilizuar gjendjen gripale por rezultati nuk ka qenë aspak i mirë. Ilaçi i ka krijuar haluçinacione, vogëlushja është larguar nga shkolla dhe ka tentuar të lëndojë veten. Sipas mjekëve, ky efekt anësor është i shkruajtur në fletën e të dhënave të ilaçit dhe mund të prekë më pak se 1% të njerëzve. Por pavarësisht se shkruhej në fletë prindërit kanë thënë se do të ishte mirë që ky efekt të ishte shpjeguar nga mjekët para përdorimit.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.